Luftfugtighedsmålere

Vil du gerne kunne undervise i luftfugtighed med pædagogisk indrettet udstyr? Eller er de gamle luftfugtighedsmålere ikke længere pålidelige? Du kan få nye luftfugtighedsmålere her hos Scandidact, og vi har flere gode og illustrative modeller du kan vælge imellem.

Filtrer
Filtrer efter
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

Luftfugtighedsmålere til undervisning

Relativ luftfugtighed er interessant at måle og betragte, og din og dine kollegers undervisning i emnet gøres nemmere og mere underholdende, hvis eleverne kan se en måling af luftfugtigheden foran dem. Med et psykrometer eller hårhygrometer kan dette gøres, og det er derfor nogle meget anvendelige didaktiske redskaber at have ved hånden. Hvis skolens gamle luftfugtighedsmålere er nået pensionsalderen, så kan vi udstyre jer med nye og præcise luftfugtighedsmålere.

Gør luftfugtighed let at forstå

Luftfugtighed er en del af ethvert menneskes hverdag, men det betyder ikke, at eleverne har nemt ved at forstå dynamikkerne bag. Med en luftfugtighedsmåler ved hånden, så har du et godt didaktisk hjælpemiddel, som du kan bruge til at anskueliggøre relativ luftfugtighed. Se nærmere på vores forskellige modeller her på siden, og bestil den eller de hjem, som du har brug for. Vi står altid klar til at svare på dine små og store spørgsmål, hvis du har brug for svar inden du bestiller.