Forrige
Vælg variant (3)
Næste

Ledningsevnemålere

Har du brug for ledningsevnemålere, til laboratoriet eller til den praktisk orienterede undervisning med væsker? Her på siden finder vores sortiment af ledningsevnemålere til væskeanalyse. Du finder ledningsevnemålere der registrerer ledningsevne, pH og/eller temperatur i vores udvalg.

Vis som Gitter Liste

3 produkter

Faldende orden
pr. side

Ledningsevnemålere til undervisning

En ledningsevnemåler er et praktisk stykke udstyr at have adgang til, når du skal arbejde med eller undervise i væske og ledningsevne. De praktiske forsøg er afgørende for en succesfuld formidling, og et motiveret klasselokale, og med en eller flere ledningsevnemålere, så åbnes der for en række spændende analyser. Vi har en varieret palette af ledningsevnemåler, som du kan se nærmere på, lige her på siden, så du kan bestille den eller de ledningsevnemålere hjem, som du har brug for.

Køb ledningsevnemåler her

Scandidact er din partner inden for didaktisk udstyr til særligt de naturfaglige undervisningssituationer. Vi har mange års erfaring, som vi trækker på, når vi udvælger udstyr. Du kan derfor roligt bestille dine ledningsevnemålere her, og vide dig sikker på, at kvaliteten er på plads. Vi ved at tiden nogle gange er knap, og vi arbejder derfor med dag-til-dag-levering. Derudover tilbyder vi dig gratis returnering, hvis nu du eller en kollega fortryder købet af ledningsevnemåleren.