Forrige
Vælg variant (1)
Næste

Iltmålere

Vores håndholdte iltmålere er nøjagtige instrumenter til måling af opløst ilt både til felt- og laboratoriebrug. De kan måle både temperatur og iltindhold i væske, hvilket gør dem uundværlige i naturvidenskabelig undervisning samt til forskning.

Vis som Gitter Liste

2 produkter

Faldende orden
pr. side

Nøjagtigt instrument til måling af ilt

Alle vores iltmålere er af høj kvalitet og er med det brugervenlige design nemme at benytte og aflæse. Den nemme betjening gør dem derfor især velegnede til undervisningsbrug i klasselokalet, men er selvfølgelig også velegnede til de mere erfarne brugere.

En iltmåler kan benyttes til mange typer forskning og eksperimenter. Den kan eksempelvis undersøge de iltforbrugende processer i søbunden og temperaturens betydning for disse processer, teste mængden af ilt ved forskellige dybder i vandet, eller teste iltforbruget i søen i de forskellige årstider og under forskellige forhold.

En håndholdt iltmåler er et måleinstrument, som er nemt at håndtere for brugeren både i klasseværelset og ude i naturen, da det er nemt at tage instrumentet med i felten til undersøgelser ude i det fri. Udover at kunne måle iltmængde og temperatur har vores målere også indbygget kompensation for atmosfærisk tryk og for saltindholdet i vandet. Instrumenterne kan lagre data, som efterfølgende kan aflæses eller overføres til en computer til nærmere undersøgelse.