Fotografering

Skal du og dine elever ud i naturen og fotografere insekter og planter? Med en fotobakke i hånden er det nemt at placere navnligt insekter på en baggrund, der gør det nemt at tage et godt billede. Se vores udstyr til mikrofotografering af insekter her på siden.

Vis som Gitter Liste

3 produkter

Faldende orden
pr. side

Mikrofotografering

Mikrofotografering er fotografering af små objekter, og det kan dreje sig om alt fra insekter og planter til sten og andre motiver i naturen. Med mikrofotografering gælder det dog også, at det kan være meget svært at få motivet fanget i kameralinsen. Det er især svært når det er levende insekter, som dine elever gerne vil fotografere. Med en fotobakke eller en indsamlingskuvette kan dine elever lykkes med opgaven, så de kan vende tilbage til undervisningslokalet med gode billeder.

Fotobakker og indsamlingskuvetter

Naturen bliver studérbar, når dine elever får emnerne placeret på en god baggrund. Det er forcen ved en fotobakke og en indsamlingskuvette, og det er derfor meget nyttigt udstyr, når du vil sende dine elever ud i felten. Tag et kig på vores udstyr til mikrofotografering, og udvælg det helt rette til dig og dine elever. Udstyret er robust og holdbart, og lavet med henblik på undervisning.