Ekskursioner

Er du på jagt efter godt og velegnet feltudstyr til naturfags- eller biologiklassens ekskursioner? Her på siden har vi samlet vores store udvalg af udstyr til ekskursioner, og som du kan se, så er der lidt at vælge mellem. Du finder både praktiske plastbakker til opsamling af prøver samt jordanalysesæt og meget mere. Giv dine elever de bedste forudsætninger for en god ekskursion og bestil jeres feltudstyr hjem her.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 221

Faldende orden
Side
pr. side

Udstyr, der inspirerer til ekskursion

Vi har nogle fantastisk spændende varer her i kategorien, som kan danne udgangspunkt for lærerige analyser og prøveindsamlinger ude i naturen. Vil du gerne lave et forløb med svampe? Så er en bestemmelsesdug til svampe et ideelt værktøj, der kan tages med ud på ekskursion. Eller skal de små elever ud og fange haletudser i en nærliggende sø? Så har vi dafnienet til alle, og de er lige til at bestille hjem i den ønskede mængde her i webshoppen.

Giv liv til turene ud i felten

Det er meget givende at tage eleverne ud i naturen og give dem en fornemmelse for undersøgelsen af liv og fauna. Det kan være den slags oplevelser, der får en række af eleverne til at blive vild med naturfag eller biologi, og derfor er det også det værd at have godt feltudstyr med på ekskursion.

Du kan bestille vores didaktiske feltudstyr her på siden, så du og dine kollegaer i naturfag eller biologi kan blive godt udstyret, inden det går løs med feltture i det fri. Vi har mange års erfaring med salg af didaktisk udstyr, så vi ved hvilken kvalitet, der skal til, når brugergruppen er unge mennesker. Kvaliteten skal med andre ord være i top, og det er den også. Se vores sortiment af feltudstyr til ekskursion igennem og bestil hjem, når du har fundet det, du skal bruge.