Torsoer

De fleste kender til den klassisk torsomodel fra skolens biologiundervisning, hvor den detaljerede model giver eleverne gode forudsætninger for at forstå, hvordan lever, nyrer og alle de andre organer til sammen udgør den menneskelige krop.

Vis som Gitter Liste

12 produkter

Faldende orden
pr. side

En torsomodel leverer visuel undervisning på bedste vis, og modellen er således langt mere effektiv til at formidle kroppens opbygning sammenlignet med både tekst og billeder.

En torso giver en visuel forståelse af kroppen og dens organer for både grundskoleelever og for elever på mere avancerede niveauer, og en model af en torso er således et sikkert indkøb for alle uddannelsesinstitutioner, der har med undervisning i anatomi at gøre.

Her hos Scandidact finder du et stort udvalg af torsomodeller, hvor du kan vælge mellem modeller, der varierer på størrelse og kompleksitet, så du kan finde en anatomisk torso, der passer til netop dine behov.

Torso modeller i høj kvalitet

Her hos Scandidact har vi specialiseret os i at levere anatomiske modeller til undervisning. Vi har lang erfaring fra branchen, og du kan derfor være sikker på at få et produkt i høj kvalitet, når du køber ind hos os.

Vores modeller er specielt udviklet til netop undervisning, og vores torsomodeller er derfor både komplekse og detaljerede, så du får de bedste forudsætninger for at give eleverne en komplet og dybdegående forståelse af, hvordan kroppens torso og dens indre er skruet sammen.

Vores modeller findes i både små og store, og du kan vælge modeller med forskellige antal dele, så du kan justere kompleksiteten til netop dine behov.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du ikke kan finde et produkt, der matcher dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os, og så bestræber vi os naturligvis på at gøre alt for at hjælpe dig.