Skeletter

Hos Scandidact finder du et bredt udvalg af skeletter, som især egner sig godt til brug i undervisningen helt fra grundskolen til universitetet. Hvis du er interesseret i at købe en anatomisk skeletmodel, så finder du, hvad du kigger efter herunder.

Filtrer
Vis som Gitter Liste

17 produkter

Faldende orden
pr. side

Anatomiske skeletter

Mennesket er et fascinerende væsen, og hos Scandidact vil vi gerne fremme nysgerrigheden og interessen ved menneskets anatomi. På vores webshop har vi et bredt udvalg af skeletmodeller, som netop er udviklet for at skabe bedre viden om menneskets anatomi og fremme læringen omkring vores art.

Vi har hele skeletmodeller til brug i klasselokaler, som er ideelle til at skabe et fuldt overblik over menneskets anatomi samt modeller med muskler og ledbånd, som udvider læringsmulighederne. Hvis du mangler enkelte dele af skelettet til mere detaljeret undersøgelse, så har vi modeller af både rygmarv, rygsøjle og kranium.

Vi fører samtidig et reparationssæt af skelettet, så man kan fikse sin skeletmodel uden at skulle tage den til en professionel. Hvis man dog stadig søger hjælp eller mangler rådgivning omkring nogle af vores modeller, så tøv endelig ikke med at kontakte os online. Vores medarbejdere i online support sidder klar og vil altid gerne hjælpe.