Skeletter

Leder du efter et skelet til naturfagslokalet? Et anatomisk skelet bruges i naturfaglig undervisning til at studere og lære om den menneskelige anatomi og knoglernes struktur. Anatomiske skeletter bruges helt fra grundskolen til universitetet, og er du interesseret i at øge dine elevers interesse for menneskets anatomi, så er et anatomisk skelet et oplagt sted at starte.

Hos Scandidact har vi et stort udvalg af skeletter til naturfaglig undervisning, herunder både hele skeletter i flere størrelser samt kraniummer, hvirvelsøjler, rygmarv og forskellige plancher.

Vis som Gitter Liste

25 produkter

Faldende orden
pr. side

Anatomiske skeletter til undervisning

Mennesket er et fascinerende væsen, og hos Scandidact vil vi gerne fremme nysgerrigheden og interessen for menneskets anatomi. På vores webshop har vi et bredt udvalg af skeletmodeller, som netop er udviklet med henblik på at skabe bedre viden om menneskets anatomi og fremme læringen omkring vores art.

Her på siden kan du både finde hele skeletmodeller til brug i klasselokaler, der er ideelle til at skabe et fuldt overblik over menneskets anatomi, samt modeller med både knogler, muskler og ledbånd, som udvider læringsmulighederne. Derudover tilbyder vi også mindre modeller, der giver et mere specifikt indblik i dele af den menneskelige anatomi, herunder blandt andet hvirvelsøjle med bækken, kranium og rygmarv.

 

Hel skeletmodel på hjul

I vores udvalg af hele, anatomiske skeletter kan du vælge mellem modeller på hjul eller stander. Med en skeletmodel på hjul får du et anatomisk skelet i fuld størrelse (176 cm), der nemt og ubesværet kan køres rundt på sin fod med 5 hjul. Modellerne fås enten med eller uden fleksible gummiforbindelser, som tillader naturtro bevægelse af skelettets led.

 

Mini-skelet monteret på stander

Er du interesseret i en mere pladsbesparende løsning, så er vores mini-skeletmodel muligvis en bedre løsning. Den lille skeletmodel hænger på en 96 cm høj stander og er i sig selv blot 80 cm høj, men formår stadig at fremvise alle anatomiske detaljer og strukturer. Skeletmodellen er produceret i brudsikker plast og har desuden en fleksibel ryg med intervertebraler skiver.

 

Mindre modeller og plancher

Foruden hele skeletter tilbyder vi også mindre modeller, som kan give et mere specifikt indblik i mindre dele af anatomien, for eksempel hvirvelsøjle, kranium og rygmarv. Derudover tilbyder vi også en skeletmodel i skum målrettet de yngre klassetrin samt forskellige plancher.

 

Køb anatomisk skelet her

Hos Scandidact har vi alt, du skal bruge, for både at introducere elever til kroppens anatomi og inspirere dem til at ville lære mere. Uanset om du søger en autentisk, virkelighedstro model af et komplet, anatomisk skelet, mindre udsnit af anatomiens bestanddele eller mere børnevenlige konstruktioner, så finder du det her på siden.

 

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål angående anatomiske skeletter eller andre af vores produkter, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi har altid en dygtig medarbejder siddende klar til at vejlede og rådgive på tlf. +45 49 13 93 33 eller [email protected].