Sanseorganer

Mennesket er et komplekst og indviklet system, og der findes derfor ikke noget mere effektivt end en virkelig model, når der skal læres om kroppens forskellige organer. Med virkelighedstro modeller får elever et visuelt indtryk af kroppens forskellige dele, der er nemmere at bearbejde og huske end en beskrivende tekst af samme organ.

Vis som Gitter Liste

13 produkter

Faldende orden
pr. side

Derfor er anatomiske modeller en vigtig del af undervisning om mennesker på alle uddannelsesniveauer, og det gælder også for sanseorganerne.

Derfor finder du et stort udvalg af anatomiske modeller af kroppens forskellige sanseorganer her hos Scandidact, hvor du kan finde alt fra øjemodeller til øremodeller samt meget andet.

Sanseorganer i høj kvalitet

Lige meget om du har brug for en model af øret eller hvilken som helst anden model, er vi hos Scandidact leveringsdygtige af produkter i høj kvalitet. Vi har lang erfaring fra branchen, og vi har således leveret detaljerede anatomiske modeller i høj kvalitet til undervisning siden 1969.

Vores anatomiske modeller er specielt designet til undervisning, og du finder derfor både fulde figurer og tværsnit, så eleven får de bedste forudsætninger for at forstå eksempelvis øjets eller ørets opbygning, når eleven står med en af vores modeller i hånden.

Køb sanseorganer online i dag

Hvis du er på udkig efter detaljerede sanseorganer i høj kvalitet til undervisning på alle niveauer, er du kommet til det helt rette sted. Her hos Scandidact har vi specialiseret os i at levere anatomiske modeller, og her på siden kan du finde lige netop det sanseorgan, du står og mangler. Vi sørger for dag til dag-levering, så du hurtigt kan komme i gang med at undervise.

Hvis du alligevel finder et hul i vores sortiment, er du altid velkommen til at give os et kald, og så vil vi naturligvis bestræbe os på at skaffe det, du søger.