Odontologi

Tænder er ikke bare tænder, for der gemmer sig et indviklet system af nerver og meget andet bag de hvide bissers blanke overflade. Derfor er læren om tænder mere kompliceret end som så, og derfor er en forstørret model af en tand et godt supplement til undervisningen i odontologi.

Vis som Gitter Liste

12 produkter

Faldende orden
pr. side

Med en tandmodel får eleven et visuelt indtryk af tanden og dens opbygning, hvilket er værdifuldt i undervisningssammenhæng, hvor det visuelle typisk efterlader et større indtryk end tekst.

Derfor er en modeller af tænder en vigtig del af undervisning om odontologi i både grundskolen og på videregående uddannelser, hvor modellen vil være med til at øge forståelsen for, hvordan en tang er bygget op.

Derfor finder du naturligvis et udvalg af tandmodeller og tilbehør her hos Scandidact, hvor du finder noget til forskellige former for undervisning i odontologi. Her finder du alt fra modeller af hele tandsæt til modeller af den enkelte tand og videre til plancher og boremaskiner.

Odontologi modeller i høj kvalitet

Hos Scandidact har vi lang erfaring på markedet for anatomiske modeller. Siden 1969 har vi fremstillet modeller og tilbehør til undervisning på forskellige niveauer, og vores lange erfaring og store fokus på kvaltiet er din garanti for, at du får et produkt, der lever op til alle dine behov.

Det gælder også for vores modeller og tilbehør til odontologi, hvor det store udvalg er nøje tilrettelagt til brugt i undervisning.

Hvis du mangler noget, du ikke kan finde i vores udvalg, er du desuden altid velkommen til at kontakte os, og så vil vi naturligvis bestræbe os på at købe den efterspurgte model hjem. Vi hjælper dig også gerne med andre spørgsmål, du måtte have i forbindelse med indkøb af modeller til odontologi, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os.