Hjerte/kredsløb

Mangler du udstyr til undervisningen med hjertet og blodets kredsløb? En anatomisk hjertemodel er et glimrende redskab til at illustrere hjertets funktion samt dets relation med kredsløbet. Se nærmere på vores forskellige anatomiske hjertemodelelrog beslægtede didaktiske produkter her på siden.

Vis som Gitter Liste

9 produkter

Faldende orden
pr. side

Hjertemodel

Når kroppen er temaet for undervisningen, så er hjertet et af de vigtigste udgangspunkter. Med en god forståelse af hjertet har du fundamentet på plads for blodets kredsløb, iltning og relationen til hjertet som den centrale motor i kroppen. De anatomiske hjerter er indrettet, så du og dine elever nemt kan betragte hjertets funktioner. En model af hjertet gør dette fantastiske organ lettere at forstå, og din undervisning lettere at gå til.

Hjerte i en anatomisk model

I vores sortiment af anatomiske hjerter finder du også modeller af arterier og røde blodlegemer, foruden en række forskellige modeller af hjertet. Du har altså alle muligheder for at finde en didaktisk model, der passer til netop den undervisning omkring hjertet og kroppen, som du og dine kollegaer har planlagt. Giv dine elever en håndgribelig model af hjertet i hånden, så de kan få de allerbedste forudsætninger for at forstå hjertets funktion til bunds.