Hjerne/nervesystem

Vil du gerne undervise i hjernens anatomi? Den fantastisk komplekse hjerne illustreres på forståelig vis i de anatomiske hjernemodeller, som vi har i sortimentet. Med en hjernemodel kan dine elever se ind i anatomien, og komme nærmere en forståelse af dette unikke organ.

Vis som Gitter Liste

12 produkter

Faldende orden
pr. side

Anatomisk hjerne

Du kan gennemgå vores udvalg af hjernemodeller her på siden, og som du kan se, er der en række forskellige anatomiske hjerner at vælge mellem. Afhængig af hvilken type undervisning, du gerne vil gennemføre, så kan du gå efter en hjernemodel med relativt lav eller høj grad af kompleksitet. Alle vores modeller er indrettet med undervisning for øje, så uanset hvilken hjernemodel du vælger, så vil den være robust og nem at bruge i undervisningen.

Model af en hjerne

Vi er eksperter i alt, der vedrører didaktisk udstyr, og derfor har vi flere forskellige hjernemodeller. Det betyder imidlertid også, at vi har informative plancher, som du kan udstyre undervisningslokalet med, så undervisningen i menneskets biologi har de allerbedste forudsætninger. Tag et kig i vores forskellige anatomiske modeller af hjernen, og udvælg dig din foretrukne, som vil passe godt til den undervisning du ønsker at gennemføre, og til dine elevers niveau.