Anatomiske modeller i Humanbiologi

Vi har udvalgt nogle anatomiske modeller, som vi erfaringsmæssigt ved dækker et stort område inden for anatomi. Alle modeller er udført i naturlig størrelse, hvor intet andet er anført. De viste anatomiske modeller er alle udformet i en naturtro og meget holdbar kvalitet, der forøger interessen og koncentrationen i undervisningen. Prisniveauet afspejler mulighederne for at adskille og samle. Udførlig vejledning medfølger. Har vi ikke ramt netop dit behov, så kontakt os endelig, da vi gerne tager varer hjem for at dække et specifikt ønske.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 152

Faldende orden
Side
pr. side

Anatomi og menneskets organer

Vi er eksperter indenfor anatomiske modeller, en erfaring vi har bygget videre på siden 1969. Du kan derfor roligt foretage køb af anatomiske modeller i vores udvalg, der er nøje tilrettelagt. Modellerne du finder er beregnet til undervisning i mennesket og dets anatomi. Vi har modeller af enkelte organer, tværsnit og fulde figurer med mere. 

Vi kender til modeller af organer og anatomi

Hvis du ikke finder den model du ledte efter, så er du mere end velkommen til at kontakte os, og så vil vi se, om det er muligt at skaffe den pågældende anatomiske model hjem. Vi vil gerne strække os langt, for at udfyldt et hul i vores sortiment, og få hjulpet dig på vej til at kunne formidle på baggrund af en anatomisk model. Vi tilbyder dag-til-levering og gratis returnering, hvis du ikke er tilfreds med dit produkt.