DNA-modeller

En DNA-model er et fantastisk stykke didaktisk udstyr, som kan hjælpe dig til at anskueliggøre hvordan DNA er struktureret. Se vores forskellige DNA-modeller igennem her på siden, og find den model, som du gerne vil benytte i din undervisning.

Vis som Gitter Liste

9 produkter

Faldende orden
pr. side

DNA-modeller til undervisning

Vi kan tilbyde dig DNA-modeller i flere forskellige størrelser og detaljegrader, så du kan udvælge netop den, som vil passe til dine elevers niveau, og til den type undervisning, som du har planlagt. En DNA-model gør de mikroskopiske størrelser lettere at forstå, og øger dine muligheder for at inddrage og involvere dine elever. Vores DNA-modeller solide og godt konstruerede, så det er udstyr, der holder til den daglige brug.

En model af en DNA-streng

Vi har i mange år leveret didaktisk udstyr til undervisningsinstitutioner, så vi ved hvilken kvalitet, der er brug for i en undervisningssituation. Du kan derfor roligt bestille dine DNA-modeller her på vores side, og se frem til at modtage en holdbar og højst anvendelig DNA-model. Vi tilbyder desuden dig dag-til-dag-levering, og gratis returnering, hvis du eksempelvis finder ud af, at den bestilte DNA-model er for lille eller for stor. Tag et kig i udvalget, og køb din DNA-model til snarlig levering.