Stetoskoper

Her på siden kan du se vores forskellige stetoskoper, der henholdsvis kan benyttes af en enkelt person, eller af to personer på samme tid. Det er stetoskoper af høj kvalitet, som tillader elever eller studerende at lytte på hjerter og lunger.

Vis som Gitter Liste

2 produkter

Faldende orden
pr. side

Nye stetoskoper til undervisning

Hvis du gerne vil give dine elever eller studerende de bedste  muligheder for at lytte på hjerter og lunger, så skal deres stetoskoper være af en god og pålidelig type. Hvis jeres stetoskoper har set bedre dage, så er det måske på tide med en udskiftning. Vores stetoskoper findes i den almindelige version til en enkelt person, og i en udgave, hvor to personer kan lytte. Det er et fantastisk didaktisk redskab, der gør at du kan lytte med eleven.

Stetoskoper der holder længe

Et stetoskop har potentielt skrøbelige dele, og undervisningssituationer tager generelt hårdt på udstyret. Derfor er det vigtigt, at et stetoskop til undervisning er robust. Vores stetoskoper er netop dette, så du med fordel bestille stetoskoper hjem her fra vores udvalg. Vi har mange års erfaring i didaktisk udstyr, så vi ved hvad der skal til udstyrsmæssigt, for at sikre den gode undervisning i mange år frem.