Forrige
Vælg variant (11)
Næste

Blodtype

Blodtypebestemmelse er et redskab, som er uundværligt inden for medicin og kriminologi. Skal du bruge udstyr til blodtypebestemmelse til enten skolen, institutionen eller laboratoriet? Hos Scandidact har vi alt det, du skal bruge til at bestemme blodtyper ud fra både syntetiske og ægte blodprøver i klasseværelset, alt efter behov.

Vis som Gitter Liste

15 produkter

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af udstyr til blodtypebestemmelse

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige typer udstyr, så dine elever selv kan prøve at teste forskellige blodprøver og bestemme blodtyper derudfra. Med vores eldonkort, som er blodtypebestemmelseskort, er det muligt for eleverne selv at finde frem til deres egen blodtype, eller teste blodtyperne på vores sæt med syntetiske blodprøver.

Du kan finde alt fra enkelte pipetter og blodlegemetællere til større sæt med bl.a. eldonkort, lancetter, plastpinde og desinfektionsservietter. Vi sælger desuden både engangsfingerprikkere og syntetisk blod, så der ikke er nogen fare for overførsel af sygdomme ved prøvetagning og blodtypebestemmelse. Eleverne kan derfor både teste deres eget blod, for at bestemme deres egen ABO og Rh blodtype, eller de kan teste vores syntetiske blod.

Vi har dag-til-dag-levering på langt de fleste varer, gratis returnering og online support for bedst muligt at kunne tilbyde den gode service, du har behov for. Skal dine elever til at lære om blodtyper og blodtypebestemmelse, så bestil dit udstyr hos os i dag.