Fysiologi

Fysiologi er læren om, hvordan kroppens specialiserede cellegrupper virker, og hvordan disse medvirker til, at kroppen fungerer som en helhed. På vores webshop finder du alt, der omhandler menneskets fysiologi, og hvis der er noget specifikt, du kigger efter, så tøv ikke med at kontakte vores online supportafdeling, der altid sidder klar til at hjælpe dig.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 159

Faldende orden
Side
pr. side

Fysiologiske produkter til både privat brug og til undervisning

Blandt vores produkter har vi mange præparater, der både er interessante at have i en undervisningssituation og i ens private hjem. Dette inkluderer pulsmålere, Glucosemålere, hæmoglobinapparater og blodtryksmålere med flere. Mange af disse kan være rare at have ved hånden, hvis man døjer med forhøjet blodtryk eller sukkersyge og gerne vil holde øje med sit blodtryk eller sit niveau af glucose. Ligeledes kan det være interessant for sportsentusiaster at have blodtryks- eller pulsmålere. Til de kreative har vi sæt til at lave sine egne cremer eller bolsjesæt til dem med den søde tand. Disse er også fremragende som gave, da de tilbyder en fælles aktivitet med et lækkert resultat.

Til undervisningen har vi klassesæt af forskellige fysiologiske modeller, som forvandler teori til praksis. Det er kun fantasien, der sætter grænser.