Planter

Vil du gerne udstyre undervisningslokalet med gode og opdaterede plantebøger? Vi har et udvalg af smukt illustrerede plantebøger, der er perfekte til undervisningsbrug. Giv dine elever de bedste forudsætninger med nye plantebøger fra vores sortiment, som findes her på siden.

Vis som Gitter Liste

4 produkter

Faldende orden
pr. side

Bøger om planter

Bøger om planter er en traditionsrig genre indenfor den didaktiske litteratur, og det er en type viden, der gør sig særligt godt i bogformatet. Med en plantebog i hånden kan du og dine elever gå ud i naturen, og studere planter med en nem reference beredt, i form af plantebogens illustrationer og uddybende oplysninger. Det gør feltarbejde nemt at gå til, uden at I alle skal udstyres med en tablet.

Naturbøger

Vi har et nøje udvalgt sortiment af plantebøger og naturbøger, som er designet til at gøre det nemt at finde og kategorisere planter, træer og buske i den danske natur. Åbn horisonten for dine elever, og giv dem de bedste forudsætninger for en rig og detaljeret naturforståelse, med en af disse gode plantebøger. Vores materialer er alle udvalgt med didaktikken for øje, så du kan roligt udvælge dig naturbøger til din planlagte undervisning blandt de bøger, som du finder her på siden.