Genetik

Leder du efter en prøve eller et sæt, som du kan bruge til at arbejde med genetik? Her på siden finder du vores forskellige produkter, der er ideelle til lærerig undervisning og laboratoriearbejde omkring emnet genetik.

Vis som Gitter Liste

8 produkter

Faldende orden
pr. side

Genetik og biologi

Vil du gerne illustrere meiose og mitose, eller se nærmere på de mandlige og kvindelige kønskromosomer under et mikroskop? Så har vi didaktiske produkter til formålet, som du kan bestille her fra siden. Det er blot et udsnit af de forskellige muligheder vi har til rådighed, indenfor undervisning i genetik. Giv din undervisning et praktisk præg med en af disse genetiske prøver.

Kromosomer, biologi og genetik

Det er fantastisk at kunne illustrere kromosomer i biologi- eller naturfagslokalet, da det åbner op for et stort felt af genetik, DNA og biologi på den mindste skala. Det er her, at vi i fællesskab kommer på sporet af biologiens byggesten, hvilket er et perfekt emne til praktisk undervisning, der inspirerer og giver blod på tanden.

Tag et kig på vores forskellige produkter, der på hver sin vis giver dig nye, konkrete vinkler i din undervisning med biologi og genetik. Vores produkter er designet til didaktiske formål, så du finder ikke bedre, end det du finder her.