Forrige
Vælg variant (7)
Næste

Vækstmedier

Vil du gerne gennemføre undervisning, der involverer vækstmedier? Vi har en række forskellige vækstmedier i vores sortiment, og det er vækstmedier, der er designet til undervisningssituationer. Se nærmere på siden her, hvor du kan finde vores brede udvalg af vækstmedier.

Vis som Gitter Liste

12 produkter

Faldende orden
pr. side

Vækstmedier til undervisning

Når du og dine elever skal arbejde med biologisk materiale i kontrollerede omgivelser, så er det essentielt at have gode vækstmedier. Vi har alt lige fra forskellige typer agar til kødpepton i petriskåle. Det er vækstmedier, som er nemme at arbejde med, og som giver din undervisning et forudsigeligt og reproducerbart biologisk fundament. Når du udstyrer dine elever med biologisk materiale, der er lige til at arbejde med, som er tilfældet med vækstmedier, så gør du undervisningen engagerende og spændende for alle i lokalet.

Didaktiske vækstmedier

Vi har mange års erfaring i alt, hvad der vedrører didaktisk udstyr. Vi har derfor også stor erfaring når det gælder vækstmedier, og vores sortiment af vækstmedier er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Det er undervisningsudstyr, der er designet til at være let at arbejde med for mange elever på en gang. Tag et grundigt kig i vores udvalg, og bestil de vækstmedier hjem, som du gerne vil have adgang til i undervisningen.