Forrige
Vælg variant (4)
Næste

Petriskåle

Her på siden finder du vores udvalg af petriskåle i høj kvalitet. Tag et kig i vores sortiment af forskellige størrelser og materialer, og bestil de petriskåle hjem, som du har brug for i undervisningen eller i laboratoriet.

Vis som Gitter Liste

6 produkter

Faldende orden
pr. side

Petriskåle af glas

Vores petriskåle fås både i plast og i glas. En petriskål af glas er den mest alsidige og genanvendelige type petriskål, så det er et godt valg, hvis du gerne vil sikre dig godt udstyr, som kan benyttes mange gange. Prisen per petriskål er højere end ved plast, men til gengæld får dit laboratorie, eller din undervisningsinstitution, udstyr, som kan steriliseres igen og igen. Det kan derfor hurtigt vise sig at være en fornuftig investering for dig, der har adgang til at sterilisere petriskålene af glas.

Køb petriskåle her
I Scandidact har vi mange års erfaring med kvalitetsudstyr til undervisning, og vi tilbyder dag-til-levering samt gratis returnering, hvis du i mellemtiden finder ud af, at det ikke var det rette produkt for dig eller dine kollegaer. Se udvalget af petriskåle igennem her på siden, og køb med få klik af musen det antal hjem, som du og din institution får brug for i den kommende tid.