Celledyrkning

Leder du efter materialer til at foretage forsøg med celledyrkning? Med celledyrkning kan du gøre dine elever klogere på celledeling og vækstbetingelser og øge deres interesse for mikroorganismer generelt. På den måde kan du klæde dem på til diskussioner om bakterier, mutationer, cellulære processer og antibiotika.

På Scandidact.dk finder du alt, du skal bruge, til forsøg med celledyrkning, herunder vækstmedier, petriskåle, antibiotikatabletter og -stjerner samt diverse materialer til celledyrkning under kategorien andet tilbehør.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 41

Faldende orden
Side
pr. side

Forsøg med celledyrkning

Er du på udkig efter materialer til forsøg med celledyrkning, så er du i trygge hænder her på siden. Hos Scandidact har vi alle nødvendige materialer og redskaber til celledyrkning, og uanset hvad du skal bruge til dit forsøg, så finder du det her. For at give et bedre overblik har vi inddelt vores sortiment i kategorierne vækstmedier, petriskåle, antibiotikatabletter/stjerne og andet tilbehør.

 

Vækstmedier til celledyrkning

Et godt vækstmedie er essentielt for kontrolleret celledyrkning. Vækstmedier bruges til at understøtte celledyrkning ved at give cellerne alle de nødvendige næringsstoffer for at vokse og formere sig. Vores vækstmedier er nemme at arbejde med og gør det muligt for alle at engagere sig i undervisningen.

 

Petriskåle i glas og plast

Hos Scandidact tilbyder vi petriskåle i høj kvalitet i både glas og plast. Petriskåle i glas har den fordel, at de både er genanvendelige og samtidig også mere alsidige. Til gengæld er de af gode grunde dyrere end petriskåle i plast, og er der ikke mulighed for at vaske petriskålene efterfølgende, kan petriskåle i plast give bedre mening.

 

Antibiotikatabletter og -stjerner

Uanset hvilken form for celledyrkning du har i tankerne, så har vi antibiotikatabletterne til opgaven. Vi har et bredt udvalg af antibiotikatabletter, og derudover tilbyder vi også de såkaldte antibiotika-stjerner, som lader dine elever teste 8 forskellige slags antibiotika og deres indflydelse på bakterievæksten.

 

Andet tilbehør

Under andet tilbehør finder du de øvrige redskaber og materialer, som kan være nødvendige til forsøg med celledyrkning, herunder blandt andet dråbepipetter, glasspatler, podenåle og vatpinde. Derudover byder denne kategori også på en række tests til påvisning af forskellige bakteriers tilstedeværelse.

 

Guide til celledyrkning

Er du interesseret i lidt inspiration til, hvordan du laver forsøg med celledyrkning og antibiotika? I så fald har vi udviklet en omfattende guide til celledyrkning.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående materialer til celledyrkning eller andre af vores produkter, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi har altid en dygtig medarbejder siddende klar til at vejlede og rådgive på tlf. +45 49 13 93 33 eller [email protected].