Forrige
Vælg variant (5)
Næste

Herbarium

At gå ud i felten, og samle blade og blomster, er en fantastisk praktisk øvelse. Det kræver dog det rette udstyr, hvis det fulde udbytte skal høstes. Du kan finde dit herbarium-udstyr lige her, med alt fra plantepressere og herbarieetiketter til plantepressepapir.

Vis som Gitter Liste

7 produkter

Faldende orden
pr. side

Plantepresse

Giv dine elever en stor oplevelse ved at kunne indsamle, presse, tørre og indeksere blade og blomster. Gå i Linnæus’ fodspor, og vis eleverne glæden ved feltarbejde i naturen. Det kan du gøre med botanisk udstyr, med udgangspunkt i en plantepresse. Vi har samlet alt det nødvendige udstyr til her på siden, så du kan etablere en komplet botanisk undervisning. Det er den slags undervisning som huskes, da hele processen med at behandle de indsamlede planter og blomster, gør undervisningen nærværende og spændende.

Udstyr dit herbarium

Det er ikke alle elever, der oplever et fuldt udstyret herbarium, og det er de også klar over. Derfor er det en stor mulighed for dig som underviser, at sætte et fokus, som vil blive husket. Du kan se nærmere på vores udstyr til herbariet her på siden, og bestille alt hvad du har brug for hjem, såsom plantepresse og plantepressepapir. Vi sørger for snarlig og omsorgsfuld levering af din bestilling.