Skalpeller/sakse

Har du brug for skalpeller til skolen, institutionen eller laboratoriet? Her på siden kan du finde en lang række skalpeller, skalpelblade og engangsskalpeller samt sakse. Det er udstyr af høj kvalitet, som er beregnet til præcis og faglig brug.

Vis som Gitter Liste

9 produkter

Faldende orden
pr. side

Engangsskalpeller

Sterile engangsskalpeller er et vigtigt redskab, når der skal foretages forsøg med eksempelvis dissektion. Engangsskalpeller lader dig udstyre alle elever eller studerende med et velegnet redskab, uden at din institution skal have et stort lager af de mere dyre skalpeller. Hvis du har brug for specielt udformede sakse, såsom en knoglesaks, så kan du finde flere forskellige typer her på siden. Det rette udstyr er en nødvendighed, når der skal arbejdes præcist med organiske emner, og vi har derfor et bredt udvalg af sakse og skalpeller, som du kan vælge mellem.

En skalpel af god kvalitet

Når der skal arbejdes med skalpeller, så er det afgørende at kvaliteten er i top. Det gælder både af hensyn til den faglige gevinst, og af hensyn til sikkerheden. Vi har i Scandidact mange års erfaring med udstyr til navnligt didaktiske formål, og vi kender derfor kvalitetsbehovet. Du kan derfor stole på vores udvalg af skalpeller, og vælge dine nye skalpeller, sakse eller skalpelblade fra sortimentet her på siden.