Pincetter

Gode og tilpassede pincetter er vigtige redskaber i laboratorier eller undervisningslokaler, hvor der undervises i anatomi, biologi, kemi eller naturfag. Pincetter gør det muligt for eleverne at håndtere små emner, og gør dem ansvarlige for et præcisionsarbejde. Et udvalg af pincetter åbner derfor døren for mange spændende forsøg og eksperimenter.

Vis som Gitter Liste

5 produkter

Faldende orden
pr. side

Pincetter til dissektion og entomologi

Pincetter er afgørende, når der skal foretages praktisk anatomisk undervisning. Pincetter er et vigtigt redskab i dissektion, og til enhver bevægelse og manipulation af emnerne. her på siden finder du en række typer pincetter, der med spids, krum eller stump udformning, egner sig til forskellige opgaver. 

Pincetter til naturfag, biologi og kemi

Det er ikke blot dem, der studerer anatomi, som har brug for pincetter. Det er også folkeskoleelever, der skal stifte bekendtskab med biologisk eller kemisk materiale i et praktisk forsøg. Tag et kig på vores udvalg af pincetter, og bestil et passende antal hjem, så dine elever kan arbejde med gode pincetter af høj kvalitet næste gang behovet melder sig.

Vi kan levere på kort tid, så du kan få pincetterne hjem inden for få dage. Hvis produkterne ikke stemmer overens med dine forventninger, så kan du sende dem retur, helt gratis.