Dissektionssæt

I løbet af sin uddannelse vil mange, der studerer de naturvidenskabelige fag, eller blot dyrker interessen for disse fag, opleve at skulle dissekere. Til denne praksis er det essentielt at have de rette remedier ligesom at dissektionen skal foregå i de rette rammer, så dissektionen forløber efter bogen. På Scandidact fører vi forskellige dissektionssæt netop til dette formål.

Vis som Gitter Liste

3 produkter

Faldende orden
pr. side

Hvad indeholder et dissektionssæt?

Vores dissektionssæt kommer med forskellige præparationsbestik, så det er muligt at købe sig det sæt, man har brug for til sin undervisning eller praksis. Denne kan både være til dissektion af dyr eller entomolgi, som er en gren af zoologi, der beskæftiger sig med insekter. Selvom vores præparationssæt varierer, kommer de dog altid med anatomiske sakse, skalpelhåndtag samt skalpelblade samt præparérnåle. Vores dissektionssæt er nemme at bruge og kommer i nemt overskuelige etuier af imiteret læder.

På vores webshop fører vi også en præparationsæske til opbevaring af sit præparationsbestik og pincetter således, at man holder styr på sine redskaber og holder laboratoriet klinisk. Hvis der skulle opstå tvivl om nogle af vores produkters brug eller anbefalinger, så kontakt os endelig, vores online support-medarbejdere sidder klar ved tasterne og vil altid gerne hjælpe.