Bestrålede frø

Mangler du bestrålede frø til undervisning i stråling? Du kan bruge bestrålede frø i biologiundervisningen til at vise, hvordan stråling påvirker planters vækst gennem mutationer.

Vores udvalg af bestrålede frø byder både på radise- og rapsfrø, som begge er velegnede til biologi i folkeskolen. Rapsfrøene er dog særligt velegnede til øvelser på STX og HTX.

Vores bestrålede frø til biologi

Vores bestrålede frø er bestrålet med en Kobolt-60 Gamma-stråling i fire forskellige kilorad. Har du ikke før undervist i stråling med bestrålede frø, så kan du roligt benytte vores frø. Sammen med alle vores frø følger der nemlig en komplet øvelsesvejledning på dansk, så du er helt bevidst om, hvordan det fungerer. 

Køb bestrålede frø hos Scandidact

Hvilke bestrålede frø kan vi tilbyde dig? Alt efter hvor meget du skal bruge, har vi forskellige muligheder inden for bestrålede radise- og rapsfrø. Du kan enten købe de bestrålede frø separat eller vælge vores populære klassesæt med hurtigtvoksende, bestrålede rapsfrø.

Klassesættet er udviklet gennem mere end 30 år på University of Wisconsin og består - udover de bestrålede frø - af et kit med de vigtigste artikler til undervisningen.

Mangler du udstyr til undervisningen, så finder du vores brede udvalg af laboratorieudstyr her.

Vis som Gitter Liste

5 produkter

Faldende orden
pr. side