Botanik

Undervisningsmateriale til botanik

Hos Scandidact har vi et bredt sortiment af diverse undervisningsmaterialer til botanikundervisningen. Om du søger bøger om plante- og dyreliv, grotelte plantelaboratorier, LED-vækstlys, præparationssæt eller andet udstyr, kan det med garanti findes her hos os. Vi har alt, dine elever skal bruge til at studere diverse plantearter, lige fra frø til skalpeller og andet udstyr til dissekering af det færdigt voksede planter.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 105

Faldende orden
Side
pr. side

Hvad er botanik?

Botanik er, i korte træk, det videnskabelige studie af planter. Denne undersøgelse af planter kan indeholde mange forskellige aspekter, såsom undersøgelsen af klimaet, fortidens planteliv, planternes livsprocesser, geografisk fordeling, og meget andet. Strukturel botanik er eksempelvis studiet af planternes ydre og indre organer hvor økologisk botanik er studiet af deres samspil med omgivelserne.

Botanik er derfor et meget spændende emne at tage op i undervisningslokalet. Hos Scandidact har vi et stort udvalg af håndlavede modeller af svampe og blomster, samt af planteceller og andre dele af plantelivets indre. Du kan ligeledes finde hurtigt voksende frø af forskellige arter, samt frø som har været udsat for forskellige niveauer af stråling, så dine elever kan undersøge planterne igennem hele deres vækst, samt påvise effekten af stråling på plantevækst og udvikling.

Hvis du står og mangler noget udstyr til at gøre botanikundervisningen spændende for dine elever, så tag et kig på vores store udvalg af undervisningsmaterialer. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du nemt tage fat i vores online support, og vi tilbyder desuden gratis returnering.