Audubon Bird Call - fuglekald

Varenummer :
1369
97,50  DKK inkl. moms 78,00  DKK

Klassisk Audubon fuglekalder - et must for fugleinteresserede!

  • Dag-til-dag levering på alle lagervarer
  • Gratis returnering
  • Fast lav pris på fragt. Fra 50 DKK

The Bird Call er lavet af støbt zink og birketræ i Rhode Island, USA (på metalringen skrives stadig "NEWINGTON CONN" til ære for fabrikkens oprindelige placering).

Kalderen efterligner ikke specifikke fuglestemmer, men skaber en støj, der vækker genkendelighed hos de nysgerrige fugle. Den er effektiv, når man vil lokke fuglene til sig og få dem til at synge, da lyden gør dem nysgerrige. Virker specielt godt på sangfugle, men kan med held benyttes til at tiltrække alle småfugle. En sjov lille ting at have med på turen.

Med lidt omhu og lejlighedsvis anvendelse af den vedlagte ampul med harpikspulver, vil dit fuglekald vare i en menneskealder.

The Audubon Bird Call er et klassisk og enkelt værktøj med 70 års historie. Fuglekalderen opfundet af Roger Eddy i 1947 og opkaldt efter ornitologen John James Audubon (1785-1851). Successen var øjeblikkelig og produktionen kørte parallelt med Mr. Eddy's andre foretagender; 4 publicerede romaner, flere perioder som lovgiver i staten Connecticut og ledelsen af en succesfuld gård udenfor Hartford. American Bird Products ejes og ledes stadig af Eddy-familien.