Little Anne QCPR

QCPR er en intelligent HLR-dukke, der giver instruktøren mulighed for at overvåge op til seks elevers præstationer i realtid via en instruktør-app. Instruktørerne kan objektiv feedback på dybde, dekompression, hastighed og ventilationer, og engagere eleverne via et QCPR-væddeløb 


Little Anne fås i to froskellige hudfarver.


 
Ekskl. moms: 2.314,00 kr Inkl. moms: 2.892,50 kr

* Obligatoriske felter

beskrivelse

Detaljer

Korrekt og objektiv feedbaack

Denne HRL-dukke giver instruktører mulighed for at give korrekt og objektiv feedback på elevernes præstation. Med QCPR Instructor-appen kan instruktøren overvåge op til seks elever ad gangen og give feedback på dybde, dekompression, hastighed og ventilationer i realtid. Samtidig er der mulighed for at lave et QCPR-væddeløb, hvor eleverne kan konkurrere mod hinanden. Således kan instruktøren forbedre både kvaliteten af HLR-træningen og elevernes engagement.

Stabil og simpel forbindelse

Dukkerne tilsluttes instruktørappen via en stabil et-kliks bluetoothforbindelse, og instruktøren kan på baggrund af den enkeltes præstation give personlig feedback og motivere den enkelte elev til forbedringer.

Anatomisk korrekt

Samtidig er dukken intelligent og anatomisk korrekt udført. Det er derfor muligt at udføre sammenklemning af næsen, hovedkip, hageløft og kæbetryk for at se hævning af brystet. Desuden kan eleven samtidig se og høre korrekte kompressioner ved hjælp af den indbyggede klikker, der markerer når den korrekte kompressionsdybde er nået.

Tilsammen giver Little Anne QCPRs mange funktioner instruktørerne mulighed for en realistisk, motiverende og lærerig HLR-undervisning.

Little Anne QCPR fås i to hudfarver og har letudskiftelige ansigtsmasker og luftveje.

 

 
Yderligere information

Yderligere information

Indhold
  • 1 træningsdukke
  • 2 ansigter
  • 2 lunger
  • 6 vådservietter
  • Jakke til træningsdukken
  • Blød transporttaske og måtte
 
Egenskaber

 

 
InstructionDownload QCPR-Instructor app her: App store - Google Play

Download QCPR-Learner app her: App store - Google Play

FremstillingslandNorge
ProducentLaerdal
Tilknyttede filer
Forbrugsvarer
Vådservietter, desinficerende 70 % ethylalkohol. 50 Stk
Ekskl. moms: 116,00 kr Inkl. moms: 145,00 kr