Fuglefoderhus til vindue

Den helt rigtige foderstation, hvis man ønsker at studere fuglene helt tæt på. Hæng den f.eks. på klasselokalets vindue og væk børnenes interesse for naturen - eller glæd en af dine kære som ikke selv kan komme ud. Måske også den perfekte tilføjelse til hjemmekontoret?


 

Ekskl. moms: 67,00 kr Inkl. moms: 83,75 kr
  • Buy 5 for kr. 60,00 stykket (75,00 kr inkl. tax) og spar 11%
beskrivelse

Detaljer

Den helt rigtige foderstation, hvis man ønsker at studere fuglene helt tæt på. Hæng den f.eks. på klasselokalets vindue og væk børnenes interesse for naturen - eller glæd en af dine kære som ikke selv kan komme ud.

Foderhuset er udført i klar akryl og er forsynet med 3 sugekopper, som med deres placering sikrer et godt fæste fordelt over et stort areal. Desuden er denne foderstation udstyret med et beskyttende tag, der skærmer for regnen. Hvis der alligevel skulle komme regn ned til frøene, er der en række drænhuller, som sørger for, at vandet kan løbe ud. 

Ideer:
Lav jeres egen foderblanding - eller foder-guilander med rosiner, nødder og skiver af æbler
Tiltræk fugle med fuglekald - f.eks. med Audubon Bird Call - Fuglekald
Bestem fuglearten - f.eks. ved hjælp af bogen "Danmarks Natur - Fugle i haven"
Quiz om fugle og naturen

Tip: 
For at opnå den bedste kontakt og det bedste fæste mellem sugekopperne og ruden, er det vigtigt, at ruden er rengjort, og sugekopperne er renset og opvarmet i lunkent vand.

Måler 15 x 6.1 x 15.2 cm.

Yderligere information

Yderligere information