Flagermusredekasse, universel

Flagermusredekasse i høj kvalitet fra tyske Schwegler.


Særligt velegnet til langørede flagermus, men også en god begynderkasse, for at teste, om der er flagermus i området. Hvis flagermushuset ikke er blevet benyttet af flagermus efter nogle år, kan den let konverteres til en mejseredekasse model 301221 blot ved udskiftning af frontpladen.


schwegler

Ekskl. moms: 276,00 kr Inkl. moms: 345,00 kr
  • Buy 3 for kr. 248,00 stykket (310,00 kr inkl. tax) og spar 11%
beskrivelse

Detaljer

Flagermus elsker varme, hvorfor deres hvilesteder generelt vender mod syd. Dette er også grunden til at Schwegler flagermusredekasse er malet sort for at absorbere varme. Ideele steder at sætte flagemusredekasser op omfatter: åbne, solrige steder på skovveje, lysninger, eller store haver, kirkegårde og mange andre steder. Nærhed til vand, såsom damme eller vandløb er altid en fordel. Fordi flagermus pludselig kan beslutte at flytte til en anden placering, er det bedst at hænge redekasser op i grupper på 3 til 5 kasser tæt sammen. De skal hænges i højder på mellem 3 og 6 m Renovere ikke bygninger, der indeholder flagermusredekasser (eller rense ud i kassener) før i begyndelsen af september; Det er først da, at de fleste forlade deres sommer kvarter, og flagermus er meget mere følsomme over for forstyrrelser end fugle. Ved rengøring af flagermuskasser, fjern da blot ekskrementer og brug ikke nogen former for desinfektions midler.

Schwegler har produceret redekasser i træbeton i mere end 25 år. Redekasserne er solgt i over 8,5 millioner eksemplarer, som er placeret i skove, frugtplantager og haver i Europa, USA, Canada og mange andre lande. Schweglers produkter er kendt over hele verden for det enestående træbetonmateriale, som består af 75 % træ.

Det særlige ved redekasser i træbeton er:

• bestandighed, selv under barske forhold. Levetiden er mindst 20-25 år.
• de er enkle at hænge op, inspicere og rense.
• træbetonen er isolerende, men tillader luftgennemtrængning, der forebygger kondensering, som ofte forekommer i redekasser af plast, sten mv.
• redekasserne er så stærke, at de kan modstå spættens forsøg på at trænge ind.
• Schweglers produkter er afprøvet, godkendt og anbefales af en lang række europæiske naturbeskyttelsesorganisationer.

Yderligere information

Yderligere information

FremstillingslandTyskland
ProducentSchwegler