Vandstrømsmodel - erosion og aflejringer

381554
Ekskl. moms: 803,00 kr Inkl. moms: 1.003,75 kr

Demonstrationsmodel til synliggørelse af et vandløbs tilblivelse og dets forløb med erosion og aflejringer. Kan indstilles til forskellige hældningsgrader, tilløbsslange med regulering og en afløbsslange. Byg et lukket kredsløb ved at lade afløbet føre ned i en plastikspand, hvor man har anbragt pumpen, som fører vandet videre til tilløbsslangen. En anden mulighed er vandstrømskarret sluttes til en vandhane og et afløb. Før forsøget indledes, lægges et lag sand eller grus i karret.


NB: Leveres ekskl. pumpe og sand - se relaterede varer.

På lager
beskrivelse

Detaljer

Demonstrationsmodel til synliggørelse af et vandløbs tilblivelse og dets forløb med erosion og aflejringer. Kan indstilles til forskellige hældningsgrader, tilløbsslange med regulering og en afløbsslange. Byg et lukket kredsløb ved at lade afløbet føre ned i en plastikspand, hvor man har anbragt pumpe (købes separat varenr. 381519), som fører vandet videre til tilløbsslangen. En anden mulighed er vandstrømskarret sluttes til en vandhane og et afløb. Før forsøget indledes, lægges et lag sand eller grus i karret.

NB: Leveres ekskl. pumpe (varenr. 381519), kvartssand (varenr. 381559) og plastikslange (varenr. 501944). Se relaterede varer.

Mål: 122 x 37 x 6,5 cm

Yderligere information

Yderligere information