Sedimentrør

421631
Ekskl. moms: 185,00 kr Inkl. moms: 231,25 kr

Sedimentationsrør, der kan bruges på tværs af fag og temaer. Røret indeholder forskellige typer af sedimenter, som eleverne kan bruge til at observere bevægelse, deponering og lagdeling af sedimenter og organiske materialer.

beskrivelse

Detaljer

Sedimentation i et rør med forskellige typer af sedimenter, som eleverne kan bruge til at observere bevægelse, deponering og lagdeling af sedimenter og organiske materialer.

Ved at ryste røret kan eleverne observere, hvordan sedimentering forekommer i floder, vandløb, sump, myrer, søer og oceaner. Ved at lade sedimentatoren stå i flere minutter får eleverne mulighed for at se det organiske materiale langsomt afregne for at danne et mørkt lag.

De studerende kan forudsige den rækkefølge, hvorved forskellige sedimenter sætter sig langs bunden af ​​en flod. De kan også klassificere typer af sedimenter og observere, hvordan organisk materiale bliver fanget i sedimentære lag og danner begyndelsen af ​​fossiliseringsprocessen.

Studerende kan holde røret vandret og simulere forskellige hastigheder af vandstrømmen i en strømbed, der viser, hvor hurtigt vand skal strømme for at bevæge de forskellige typer af sedimenter nedstrøms. De kan også bruge deres observationer til at bestemme, hvordan partikler bliver bevægede.

Tip: Brug sedimentationsrøret på tværs af fag og temaer:
- stenenes og bjergenes kredsløb
- fossileringsprocessen
- vægt, masse og fylde

Sedimentrøret er 27cm langt.

Yderligere information

Yderligere information

FremstillingslandUSA
ProducentNasco