Retur- & fortrydelsesret

Du har 14 dages retur- og fortrydelsesret. Inden for de 14 dage kan du meddele os, at du fortryder købet og derefter returnere varen til os.

Retur- og fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din bestilling. Udløber fristen på en helligdag, lørdag, Grundlovsdag, Juleaftensdag eller Nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis, løber retur- og fortrydelsesretten fra modtagelsen af den sidste vare.
 
For at gøre brug af retur- og fortrydelsesretten skal du meddele os dette senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan kontakte os på tlf. +45 4913 9333 eller info@scandidact.dk. Herefter vil du på mail modtage en returblanket.

Du kan også downloade returblanketten her
 
Når vi har modtaget varen, tjekker vi den og tilbagebetaler det beløb, som du har betalt ved købet (inkl. leveringsomkostninger). Returvarer behandles senest 14 dage efter modtagelsen.

For specialfremstillede produkter eller varer uden for vort normale sortiment har kunden, uanset ovenstående, ingen retur – og fortrydelsesret.

Returnering
Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes retur til følgende adresse:

Scandidact ApS
Skovdalsvej 4, port 1
8300 Odder

Husk at vedlægge returformularen, hvorpå du skriver dit ordrenummer, og hvad du ønsker (f.eks. ny vare, penge retur). Har du betalt med betalingskort, overfører vi pengene til dit kort igen. Pengene kan ikke udbetales til en anden konto.

Ved returnering af varen bør du sikre dig, at varen er forsvarligt indpakket. Omkostninger i forbindelse med returnering af varen afholdes af Scandidact. Vi sender en pakkelabel, som du bedes påsætte forsendelsen og aflevere i GLS pakkeshop.
 
Vi anbefaler, at du sender varen tilbage i original emballage, da manglende original emballage kan trække ned i vurderingen af varens salgsværdi. Læs mere herom i afsnittet ”Vurdering af varens salgsværdi”, som du finder herunder.

Vi forventer, at du afsender varen hurtigst muligt, efter du har givet besked om, at du fortryder dit køb. Du skal sende varen retur senest 14 dage, efter du har fortrudt. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Vurdering af varens salgsværdi
Som kunde kan du fortryde købet, efter du har testet varen. Dog kan du helt eller delvist miste dit købsbeløb, hvis varen er brugt/afprøvet ud over, hvad der er muligt i en fysisk butik.  Varens værdi kan være blevet forringet, fordi

- du reelt har taget varen i brug.
- varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
- du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt for at kunne fastslå varens art, egenskab og funktion.
- du har brudt varens plombering, original emballage eller lignende.

Hvis varens værdi er blevet forringet, laver vi en konkret vurdering af, hvad den brugte vare kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får du ikke retur.