Måleglas

Underviser du i fysik, kemi, biologi eller et fjerde fag, og mangler du måleglas, reagensglas, kolber, pipetter eller lignende til din undervisning? Så er Scandidact det rette sted for dig. Uanset om du underviser på en folkeskole, et gymnasium eller universitetet, så har vi et bredt udvalg måleglas til dig. I vores sortiment finder du høje og lave cylinderformede måleglas. De er designet med en hæletud, en fod at stå op og ringmærker ved bestemte volumeninddelinger, så de vil være ideelle til forsøg og eksperimenter uanset læreanstalt og læringsmiljø.

Vores millilitermåleglas er lavet af borosillicatglas 3.3. med syrefast og alkali-resistent gradering. Det vil sige, at den kan tåle baseopløst vand og er modstandsdygtig overfor korrosionsangreb af syre. Vores sortiment af måleglas kommer primært fra Glaswarenfabrik Karl Hecht, også bedre kendt under deres trademark Assistent®.

7 vare(r)
Mleglas1000ml-20
Ekskl. moms: 236,00 kr Inkl. moms: 295,00 kr
Mleglas500ml-20
Ekskl. moms: 147,00 kr Inkl. moms: 183,75 kr
Mleglas250ml-20
Ekskl. moms: 77,00 kr Inkl. moms: 96,25 kr
Mleglas100ml-20
Ekskl. moms: 50,00 kr Inkl. moms: 62,50 kr
Måleglas. 50 ml
Ekskl. moms: 47,00 kr Inkl. moms: 58,75 kr
Mleglas25ml-20
Ekskl. moms: 47,00 kr Inkl. moms: 58,75 kr
Mleglas10ml-20
Ekskl. moms: 47,00 kr Inkl. moms: 58,75 kr
7 vare(r)

Millilitermåleglas for en præcis måling 

Når det kommer til eksperimenter og forsøg, er det vigtigt med det rette laboratorieudstyr for at få et præcist udbytte. Man kan i hvert fald ikke undgå at gøre brug af diverse glasvarer, vægte eller maskiner. Dette gælder uanset færdighedsniveau, undervisningssammenhæng, antal af elever eller læringsmiljø. Med et af vores robuste og kvalitetsstærke måleglas fra Assistent®, er du sikret det rette udstyr for en fængende undervisning og gode laboratorieresultater.

Fordelen ved at bruge et måleglas er, at den måler rumfanget mere præcist og nøjagtigt end fx en almindeligt bægerglas eller en kolbe. Dog hvis det drejer sig om målinger, der er mindre end millimeter-enheden, vil vi anbefale en pipette. Med en af vores måleglas sikrer du dig og dit klasselokale et ordentligt læringsmiljø og bedre resultater, der vil gavne undervisningen.

Assistent® måleglas for et kvalitetsrigt undervisningsmiljø 

I Scandidacts sortiment finder du vores høje cylinderformede måleglas i flere størrelser fra den tyske producent Assistent®. De har i mere end 90 år produceret kvalitetsrige præcisionsmålere og glasinstrumenter til felter som biologi, kemi og fysik. På ydersiden af glassene finder du ringmærker, der viser en tydelig og præcis opmåling samt en hældetud, som gør overførslen af væske i et andet bæger mere sikkert.

At måleglassene er udført i borosillicatglas 3.3. gør dem særlige robuste og modstandsdygtige overfor både kemiske reaktioner, varme samt angreb af syre og basisk væske. Uanset hvilket forsøg du eller dine elever skal gennemføre, vil en af vores måleglas eller andre glasvarer være behjælpelige. Deres hårdføre materiale gør dem særligt brugbare i diverse forsøg, opgaver og undervisningssammenhænge, hvor høj varme- og kemikaliebestandighed er på spil. Dette gør dem alsidige i deres brug.

Køb laboratorieudstyr hos Scandidact for en indholdsrig undervisning 

Vi har mange års erfaring indenfor salg af laboratorieudstyr til skoler, uddannelsesinstitutioner samt forskellige typer laboratorier. Derfor kan vi tilbyde dig rådgivning og faglig sparring, når det kommer til vores udstyr, deres særlige egenskaber og funktioner, samt de lovkrav og standarder, der er gældende.

Med Scandidact kan du sikre dig kvalitetsstærkt udstyr, der både overholder lovkrav og sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende vores måleglas, eller skal du købe ind efter budget, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du både gøre ved at skrive i chatten nede i højre hjørne, sende en mail på info@scandidact.dk eller ringe på tlf. +45 4913 9333.