iSandBOX Micro

300090

iSandBOX 'Micro' er udviklet specielt til steder med pladsmangel eller hvor en enkelt person skal arbejde med sandet - eks. på psykologens eller speciallærerens kontor, eller til demonstrationer og events.


Forventet levering 3-4 uger efter bestilling
beskrivelse

Detaljer

iSandBOX - den interaktive sandkasse!

Med sandkassens AR-teknologi (Augmented Reality) skaber I bjerge, floder, kløfter og vulkaner - og ser dem komme til live!
Et nyt og banebrydende mediedidaktisk redskab designet til terapi, læring og udvikling.

iSandBOX styrker koncentrationen, de sociale færdigheder og motorikken og stimulerer alle sanser! Med hæve/sænke ben er det nu også muligt for kørestolsbrugere at tage plads ved sandkassen.

Interaktionen med sandet træner motorikken, synsopfattelsen, de taktile sanser, hukommelsen, fantasien, samarbejde og kommunikation og gør iSandBOX til et sjovt, let og meget effektivt terapi- og læringsværktøj for legebørn i alle aldre!

Såvel voksne, som børn helt ned i 2-års alderen vil fascineres af iSandBOX, som sætter fokus på sanserne, sprogudvikling, koordination, kreativitet og udvikling af motorikken. iSandBOX indeholder derudover også flere læringsscenarier med fokus på naturfag, samt kreative og rekreative spilscenarier. 

iSandBOX 'Micro' er udviklet specielt til steder, med pladsmangel eller hvor en enkelt person skal arbejde med sandet - eks. på psykologens eller speciallærerens kontor, eller til demonstrationer og events.

Kontakt os for mere information!

Yderligere information

Yderligere information

Ring for prisJa
ProducentiSandBOX

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

iSandBOX Standard
Ekskl. moms: 65.914,00 kr Inkl. moms: 82.392,50 kr
iSandBOX Mini
Ekskl. moms: 57.365,00 kr Inkl. moms: 71.706,25 kr
iSandBOX Small
Ekskl. moms: 55.614,00 kr Inkl. moms: 69.517,50 kr
iSandBOX Lite
Ekskl. moms: 49.434,00 kr Inkl. moms: 61.792,50 kr
iSandBOX Lite+
Ekskl. moms: 53.554,00 kr Inkl. moms: 66.942,50 kr