Historien om Scandidact

Scandidact blev etableret i 1969 af konservator Ole Nielsen, og beskæftigede sig med salg af undervisningsmaterialer - primært til biologi. Han drev virksomheden med succes og overdrog i maj 2011 sit livsværk til den nuværende ejer Børge Rye.

Scandidact Biologi har lige siden 1969 været blandt de ledende aktører på markedet, hvor vores kundegruppe strækker sig over folkeskoler, gymnasier, naturskoler, børnehaver, SFO’er, universiteter, forskningscentre, tekniske skoler, museer, naturformidlere og private naturentusiaster.

Scandidact er i dag en moderne virksomhed med tre forretningsområder; Biologi, Sundhed og Bioscience. Vore kunder er primært i Danmark, men vi eksporterer også vore produkter globalt.  

Vort mål er og har altid været at levere og servicere kvalitetsprodukter, hvor design, brugervenlighed og pris går op i en højere enhed. Vi er hele tiden på udkig efter nye produkter, der kan komplimentere vore nuværende sortiment – så har du en ide eller et produkt der kunne være interessant, så kontakt os.  

 

Vores logo

Scandidacts logo er en af bronzealderens (ca. 1800-200 f.Kr) helleristninger fra Vitlycke i Sverige. Med en hårdere stenart blev de ristet i den glatte isskurede granit.

Man kan betragte disse billedlige fremstillinger som datidens avancerede videnskab og religion samt et forsøg på at forstå og formidle det eviggyldige. Helleristningen er Scandidacts logo fordi det symboliserer den basale stræben efter viden og nysgerrighed sat i system som er gennemgående i alle Scandidacts produkter. 

 

 Vores logo