Elektronik-sæt, basis

301588
Ekskl. moms: 1.785,00 kr Inkl. moms: 2.231,25 kr
  • Køb 6 for kr. 1.650,00 stykket (2.062,50 kr inkl. moms) og spar 8%

Elektroniksættet er et billigt, attraktivt og fleksibelt alternativ til kredsløbsplade-metoden til undersøgelser af enkle kredsløb og muliggør undervisning i forskellige emner relateret til elektricitet.


OBS: Pga. stor efterspørgsel er varen midlertidigt udsolgt - forventes på lager til afsendelse ultimo december 2020.

beskrivelse

Detaljer

Elektronik-sættet er et billigt, attraktivt og fleksibelt alternativ til kredsløbsplade-metoden til undersøgelser af enkle kredsløb og muliggør undervisning i forskellige emner relateret til elektricitet.

Fleksibelt alternativ til en kredsløbsplade
Fantastisk til fysikundervisning på mellemtrin og i udskolingen
Inkluderede bakker holder styr på enhederne
Komponenter er monteret på hårde, gule plastbaser

Hver komponent er monteret på sit eget individuelle plastpanel med 4 mm stikkontakter. Panelerne formes derefter til kredsløb ved hjælp af 4 mm stabelbare ledninger. Fordi dette er "ægte kredsløbsprojektering" er sættet oplagt til brug i mellemtrin/udskoling.

Hvert sæt leveres i to polystyrenbakker, der holder enhederne organiseret.

Disse sæt er designet som en ressource til undervisning i introduktionselektricitet og inkluderer velstruktureret instruktionsmateriale (engelsk) og robuste komponenter monteret på hårde, gule plastbaser med hver to 4 mm stikkontakter.

Sættet er ideelt til en gruppe på op til seks elever.

En lærervejledning (på engelsk) introducerer hver komponent og inddrager dem i 17 forskellige opgaver og eksperimenter - hent den allerede nu under fanebladet Dokumenter!

Yderligere information

Yderligere information

Dokumenter