Til kamp mod den invasive signalkrebs

20. aug. 2019 09.16.48 CEST

 

Til kamp mod signalkrebsen

Signalkrebsen er en invasiv art og udgør en stor trussel i de danske søer og åer, hvor den ganske aggresivt truer bestanden af den danske flodkrebs.

...  Læs mere

 

Hvordan passer man bedst på sit mikroskop?

Lupper er vigtigt, men dyrt inventar i ethvert naturfagslokale - lær her, hvordan I passer bedst muligt på jeres! Fremgangsmetoden er stortset den samme på mikroskoper, som på stereolupper.

...  Læs mere

 

Fjordrejer er nemme at finde og fange, sjove at studere - og så er de en af de helt store smagsoplevelser.

Få tips til læring om rejen, tricks til at fange dem og hvad I kan undersøge,  samt en lækker opskrift, når de til sidst skal fortæres!

...  Læs mere

Køb julegaver med gratis fragt!

Hos Scandidact har vi julegaver til alle!

 

Find gaveideer til de naturinteresserede, til far, til mor, til den lille nørd, til fugleelskeren, til de kreative, til stensamleren, hønseavleren, jægeren og mange mange flere!

Ved køb over 299,- kr. kan du benytte rabatkoden "FACEBOOK" og opnå gratis fragt til en GLS pakkeshop. Husk; vi har dag-til-dag-levering på lagervarer - og handler naturligvis både med private og virksomheder.

 

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Nye produkter / test Af Ulla -

Det Store Græskar-eksperiment!

22. okt. 2018 14.54.05 CEST

 

 Halloween eksperiment

 

Efteråret er en fantastisk årstid med indendørs hygge, Halloween og græskar-lanterner i massevis. Men inden I går i gang med at skære græskarrene, så snig en lille rask opgave ind, som lærer børnene at være nysgerrige og undersøge et objekt.

I kan også undersøge, hvordan man egentlig forlænger holdbarheden på græskar-lanternen, så hyggen varer så længe som muligt!

 

...  Læs mere

Fang selv dine østers

10. okt. 2018 15.28.57 CEST

Fang selv dine østers

Når de varme måneder rinder ud er det igen sikkert at fange østers i de danske farvande - vi giver dig tips til hvad du skal medbringe og hvor du finder de gode fangstpladser.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Nye produkter / test Af Ulla -

Efterår er svampetid!

13. sep. 2018 15.35.00 CEST

Efterår er svampetid - men er man ny til at finde svampe, ved man måske ikke helt hvordan, man lige skal gribe det an, så her kommer lidt tips og tricks til den næste svampejagt:

LÆS MERE

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Nye produkter / test Af Ulla -

Naturens dag 2018 - Huskespil

27. aug. 2018 14.33.02 CEST

 

 

Udendørs huskespil

Er du på udkig efter flere aktiviteter til lidt hurtig og nem udendørs-leg? Eller har du brug for at give børnene lidt ekstra motivation til at gå udenfor? Dette sjove Huskespil er den perfekte aktivitet til Naturens Dag d. 9. september 2018.

Det kan spilles i den klassiske udgave, men vi giver dig bud på 3 andre sjove varianter, når der skal veksles lidt i rutinen.

 

...  Læs mere

 

Da Sundby Mors Havn fik tildelt fondsmidler i forbindelse med projektet ”Limfjordens hemmeligheder”, blev Scandidact valgt som leverandør af biologi - natur/teknik udstyr.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Nye produkter / test Af Børge Rye

 

Scandidact støtter op om undervisningen og læring ude på institutionerne. Derfor har vi valgt at frigive dette spændende vandforsøg som vi anbefaler, at man prøver kræfter med.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Forsøg & Eksperimenter Af Børge Rye

Vi har fået opdateret vores viden om Kern vægte og mikroskoper.

For at vi hele tiden er ajour med nye produkter og deres anvendelse, deltager vi løbende i efteruddannelse hos vore samarbejdspartnerer.

 

...  Læs mere

Naturens Dag er søndag d. 10. september 2017 og igen i år vil hele Danmark varme op i løbet af ugen med lærerige oplevelser i naturen. Vi skal bruge vores sanser og vores motorik i skoven, på marker og strande - og derfor deler vi GRATIS naturbingoplader med jer, som vil få din familie eller klasse ud og udforske, identificere og sanse alt, hvad naturen har at byde på!

 

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Forsøg & Eksperimenter Af Ulla Olsen

I det velgørende hjørne...

9. jul. 2018 09.26.16 CEST

Et inspirerende møde hos foreningen Fundamentet i Aarhus har fået os til lommerne.

Fundamentet gør et kæmpe arbejde for at forbedre vilkårene for socialt udsatte grupper og det vil vi naturligvis gerne støtte med anatomimodeller til deres nye gratis behandlingsrum, hvor udsatte borgere kan modtage gratis behandlingsformer og forløb, som for eksempel: massage, akupunktur, psykolog, psykoterapi mm.

...  Læs mere